Pokec

Napíšte nám čo si myslíte o Lady GaGa, jej albume, videoklipoch, www.ladygaga.sk alebo o štýle obliekania. Prevádzkovateľ stránky si vyhradzuje právo nevhodné, neslušné a reklamné príspevky triediť.

Neváhajte a komentujte.

15 thoughts on “Pokec”

  1. Lady Gaga si naj. hviezda lepsia ako madonna 🙂 daj mi nick na pokec moj je alejandro.

  2. Ahoj gaga si super spevacka prosim daj mi nick na pokec moj je alejandro. aj stou botkou

  3. ahoj mám ta rada tvoje pesnicky su velmi velmi super mne sa velmi pacia aj ked mojim kamosom nie jja ich aj tak pocuvam mas velmi dobry stil obliekania a videoklipi chcela by som dosiahnut to co ti ale nwm ako na to ale viem ze chcem byt spevackou a to aj dosiahnem a bola by som rada keby si prisla na slovensko !!!!!!!!:D :-*

  4. Lukáš, si fakt príkladový fanúšik a chcem byť ako ty! Ale neviem kde sa sťahujú klipy. Môžete mi niekto pomôcť.
    PS: Lukáš! Nechcem ti kaziť ilúzie ale tento administrátori tohto webu nemajú spojenie s Lady Gaga. Pre teba by som tu mal LadyGaga.com. To je jej oficiálna stránka. A odpusť ak som ti psychicky ublížil.

  5. Si strašne super .Mám tvoje posteri po celej izbe .Tvoje videoklipi mám na DVD.Tvoje Videoklipi nemajú ani jednu chybu.Najviac sa mi lúbi Poker face a Bad Romance.A tvoj štíl obliekania je proste úžasní.Madona na teba vôbec nemá a dúfam že sa staneš nielen královnov mody ale aj popu.Mám o tebe bloki a rozne šanony.Proste zbieram všetko čo sa len otebe dá.Jedním slovom si proste super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Avelmi ta prosím prít na Slovensko.!!!!!!!!!!A chcem sa stebov niekedy stretnúť.

  6. Pingback: qjbssnfu
  7. ahoj ano vsetci sa ta pitaju kedy prides tak aj ja by som bola rada keby si prisla si bohovska spvacka velmi ta obdivujem a tvoje klipi a piesne …… nemam slova sa k tomu vyjadrovat proste si perfektna moj nik je 7verca71 awoj uz sa strasne tesimmm:-)

  8. ahooooooooooj.si suprowa spewacka a mas super klipy.nemozem sa dockat kedy prides na slowensko ja s kamaratom ta velmi obdivujeme.ahooooooooooooj

  9. Lady Gaga mam ta velmi rada si moja najoblubenejsia spevacka
    a pliiis prid aj na slovensko testim sa 🙂

  10. ahoj lady gaga spievaš supeeeeeeeeer daáš mi na teba pokec moj je :terinka263

  11. hello.kedy prides na slovensko?velmi sa tu na teba tesime!!!!!! 😀

  12. Ahoooooj Lady Gaga mam te velmi rad a aj tvoje pesnicki su velmi dobreee……a to sa chcem spitat kedy dojdes na SLOVENSKO??

Comments are closed.