Alice Cooper je fanúšikom Lady Gaga

Americká legenda hororového rocku, 61-ročný Alice Cooper (vlastným menom Vincent Damon Furnier), ktorý nedávno vystupoval aj v Bratislave a Košiciach sa priznal, že je fanúšikom Lady Gaga“Obrátila všetko do absurdnosti a bizarnosti. Obdivujem ju, lebo je extrémna,” takto sa nechal počuť rocker na tlačovke po bratislavskom koncerte.

Okrem nekorunovanej kráľovnej extravagancie a bizarnosti počúva Alice Cooper aj britské speváčky Annie Lennox a Kate Bush. Z mužských interprétov ho zaujali Slipknot a rocker Rob Zombie. Naopak nesmierne ho “vytáčajú” mladí “kvíliaci” hudobníci. “Dosť veľa pozerám televíziu, ale nechápem, keď tam vidím tie mladé ‘kvíliace’ kapely, kde sú všetci oblečení v svetríkoch a hrajú na klávesy. Ja mám rád garážové skupiny, kde je cítiť rock’n’roll,” dodal metalista, ktorý vystupuje už 45 rokov.

Alice Cooper Band začala vystupovať v roku 1964, na sólovú dráhu sa pustil o 9 rokov neskôr. Medzi jeho najznámejšie hity patria pesničky: Poison, Hey Stoopid a House of Fire. Miluje seriál Simpsonovci a golf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.