LadyGaga.sk – stránka NEzrušená – vysvetlenie

Niektorí ste ostali včera prekvapení z informácie ktorá tu “visela” o zrušení stránky LadyGaga.sk a jej presunutí. Niektorí ste nám písali email, iní sa zrejme počudovali, ďalší možno klikli na odkaz. Prichádza vysvetlenie …

Ako ste si mohli všimnúť aj na úvodnej stránke – hľadáme redaktora. Prihlásilo sa Vás viacero, niektorých prešla chuť pracovať rýchlo, niektorí ostali a s ich prácou začíname byť veľmi spokojní. Prihlásil sa však aj (ako ho len nazvať, úbožiak ?) hovorme mu človek, tváriaci sa ako fanúšik. Tento človek rovnako ako ostatní napísal krátky článok o sebe, krátky článok o Lady Gaga a následne sa veľmi dožadoval práv na uverejňovanie článkov. Už vtedy mi to vŕtalo hlavou, ale nechal som sa presvedčiť a pridelil mu ich. Výsledkom bolo, že situácie zneužil. Túto stránku prehlásil za zrušenú a uverejnil si reklamu na svoju stránku(pochopiteľne link neuvediem). Čo je najsmutnejšie, toto všetko urobil človek, ktorý sa tvári ako fanúšik Lady Gaga na stránkach venovaných tejto speváčke!

Pritom stačilo slušne požiadať o možnosť predstaviť svoj web, nemali by sme nič proti.

Podvodníka sme samozrejme rýchlo zbavili práv autora, článok ostal v archíve a zvažujeme aj právne kroky. Takže nemajte obavy MY POKRAČUJEME. Stránka LadyGaga.sk Vám bude naďalej prinášať novinky o kráľovnej popu a verte, že s ešte väčšou chuťou a zápalom.

3 thoughts on “LadyGaga.sk – stránka NEzrušená – vysvetlenie”

  1. nechutne ! navzdy verna najlepsej stranke o lady gaga – ladygaga.sk! ste super, drzim palceky Mia z Nitry

Comments are closed.