Britney Spears odmietla “Telephone song” od Lady Gaga

Excentrická Lady Gaga začínala písaním piesni pre Interscope records.  Otextovala pesničky pre New Kids on the Block, alebo Pussycat Dolls. Jeden z textov napísala pôvodne aj pre Britney Spears, ktorá v tom čase dominovala pop scéne.  Britney však pieseň neoslovila a odmietla ju. “Pieseň som pre ňu už dávno napísala, ale ona ju jednoducho do svojho albumu nepoužila. Ale je to tak dobre, lebo ja mám tú pieseň rada a teraz ju môžem sama spievať.”

Prešiel istý čas a Gaga sa rozhodla so skladbou osloviť Beyoncé. Dračice sa dohodli rýchlo a výsledkom je skladba Video Phone, ktorú si môžete pozrieť na videu :).

V piatok vystúpila Lady Gaga v talkshow Ellen DeGeneres, kde sa rozhovorilo o šikanovaní na škole. Spolužiakom prekážalo jej výstredné obliekanie. “Chcem vytvoriť miesto pre mojich fanúšikov, na ktorom by sa cítili slobodne a kde môžu oslavovať. V minulosti som sa nehodila do prostredia strednej školy, chcela som byť ako Boy George a cítila som sa ako fanatik. Preto mám rada vytvárať pre svojich fanúšikov atmosféru, v ktorej sa môžu spojiť s fanatikom v mojom vnútri, ktorý je vo mne a tým pádom sa nemusia cítiť osamelo. Dlho trvalo, kým som sa so sebou zmierila. V živote sú obdobia, keď sa necítiš ako víťaz, ale to ešte neznamená, že ním nie si.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.