Kde oslávi Lady GaGa nový rok ?

lady gaga novy rokLady GaGa bude spievať na Fontainebleau na nový rok. Je to veľká show na rozlúčenie sa so starým rokom a privítanie nového roka v plnom šate. Bude to vlastne jej prvé vystúpenie v roku 2010.Všetko sa odohrá pri bazéne na Silvestrovskej mega párty za účasti hostí ako DJ David Berrie a Jus Ske.

Obaja v minulosti už spolupracovali s Lady GaGa. Táto oslava nového roka bude prebiehať v Miami a Lady GaGa bude odpočítavať čas do polnoci – príchodu Nového roka! Usporiadatelia vsadili na Lady GaGa a vravia že je to exkluzívna celebrita, čo ju nesmierne potešilo! Stefani si za vystúpenie na tejto show odnesie riadny balík – 300 000 dolárov!!

lady gaga listkyNa NewYearsEve.com si môžete rezervovať lístky,aby ste túto mimoriadnu oslavu konca roka videli osobne a naživo! Teda pokiaľ na túto akciu máte dostatočne našetrené, pretože vstupenky budú poriadne drahé! Štatistiky ukázali,že na stránke sa už predali vstupenky za milión dolárov!

Usporiadateľ Adrew Fox povedal: “Som poctený,že Lady GaGa prijala účasť na našej show. Som si celkom istý,že najviac ľudí príde na našu show hlavne aby videli Lady GaGa!

A tu sú už ceny lístkov podľa kategórií.Najlacnejší lístok stojí 425 dolárov,čo je 8500 SK,teda 282.15 Eur. A to je najlacnejší,a posadia vás niekde dozadu :).

(pridala Julka)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.