Lady GaGa má tie najkrajšie Vianoce vo svojom živote

Na tohtoročný darček Lady GaGa nezabudne do konca svojho života

Vystúpenie v losangelskom Nokia Theatre bolo výminočné. Nie tým, žeby mala Lady GaGa na sebe opäť šokujúci outfit (aj keď samozrejme mala), ale tým, že dostala cenu za  8 miliónov predaných albumov za rok!

Pred rokom Lady GaGa takmer nik nepoznal. Bola predsa len pred skokankou Pussy Cat Dolls a dnes nie je jediného človeka, ktorý by nepoznal aspoň jednu jej skladbu. Dostala sa všade. Dokonca aj pod kožu :).
Pri odovzdávaní ceny sa Lady GaGa neubránila slzám. ” Je to neuveriteľné a nemôžem tomu uveriť. Dievča, ktoré každý považoval za odporné zviera sa dnes cíti ako si za svoju prácu zaslúži. Ešte raz ĎAKUJEM” povedala speváčka a znova si ukryla hlavu do dlaní. Spolu s ňou sa tešili aj jej dvorní tanečníci.

Dôkazom toho, že Lady Gaga je v kurze, je aj záujem o jej koncerty. Novoročná šou v Miami je pre fanúšikov najhorúcejším vystúpením v roku. Najdrahšie lístky za 25-tisíc dolárov (17 363,52 eura/523 093,40 Sk) sú už vypredané a ostatné budú zrejme čoskoro tiež. Organizátori už predali lístky za rovný milión dolárov (694 540,91 eura/20 923 739,45 Sk)! Lady Gaga tak tromfla aj divu Mariah Carey, ktorá za lístky na Novoročnú párty utŕžila len pol milióna dolárov (347 270,45 eura/10 461 869,58 Sk).

(pridal Peet)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.