Kerli sa ospravedlnila Lady GaGa za to, že ju nazvala hnusobou!

l7fa0b137c176447fbf6abffo2Estónska popová princezná Kerli sa dnes ospravedlnila Lady GaGa ! Včera totiž na MySpace napísala: “Je to docela ku**sky smiešne,že má Lady GaGa tiež žlté vlasy.” ( Kerli má tiež podobné žlté vlasy ako Stefani.) “Priala by som si aby prestala kopírovať všetko čo robím ja. Hnusoba!”

Kerli1226Kerli potom okamžite po 3 hodinách stiahla článok zo stránky a dnes na fóre napísala: “Cítim sa fakt hrozne. Keby som to nikdy neurobila! Nechcem aby si niekto myslel, že som o Lady GaGa niečo zlé povedala.Vždy som hovorila aká je úžasná. Ja som sledovala jej kariéru ďaleko skôr než bola taká slávna. Niekoľkokrát som sa s ňou stretla, skôr než ju niekto poznal!”.
“Včera ráno som si čítala noviny a videla som že má rovnaké dlhé žlté vlasy ako ja. Pritom ja som ich takéto mala už 2 týždne! Viete, nahrávam svoje druhé album a snažím sa vyzerať inak. Vždy keď na sebe alebo vôbec urobím nejakú zmenu, vždy to pošlem na MySpace. A vždy mi ale pripadá, že za dve týždne Stefani vyzerá úplne rovnako!”
Kerli pokračuje: “Samozrejme že nesúťažím o miesto svetovej jedničky, ale nechcem byť tá čo je nikým a kričí také veci, ako keď stojíte na nejakej hore a vládnete svetu. Dneska ráno som ale presne vedela kto som. Usilovne sa snažím vyzerať úplne inak než ostatní a potom vidím, že niekto robí úplne to isté ako ja. Stratila som nad sebou na sekundu kontrolu a nazvala som ju hnusobou. Bolo to odo mňa naozaj nezrelé. Toto robí svet zlým…”
Neskôr ráno poďakovala na fóre svojím fanúšikom za podporu.
(pridala Julka)