Lady GaGa skolabovala a musela zrušiť koncert !

Lady GaGa bola nútená zo zdravotných dôvodov zrušil 14.januára koncert v Elliott Hall of Music na Pudrue University v americkom štáte Indiana.

Stefani mala pred koncertom závrate, ťažkosti s dýchaním a srdcovou činnosťou. Svojím fanúšikom sa po zlepšení zdravotného stavu ospravedlňovala so slovami : “Je mi to neuveriteľne ľúto, a neexistujú slová ktorými by som sa mohla ospravedlniť. Vystupovala som už s chrípkou, prechladnutím, zápalom hradla. Nikdy by som nezrušila koncert z vlastnej vôle.”


Stefani sa už pred koncertom nachádzala v šatni, keď jej zdravotníci zakázali vystúpenie. ” Povedali mi že moje srdce má nepravidelný režim v dôsledku vyčerpania, dehydratácie. Dokonca som počula fandiť mojich fanúšikov. Prosila som všetkých aby ma pustili na scénu!”

“Veľmi som si to vyčítala a plakala som. Mala som pocit že som zradila mojich fanúšikov. Odpustite! Milujem svoje malé príšerky viac, než čokoľvek iné. Ste pre mňa všetkým.“

Lekári speváčke odporučili niekoľko dní oddychu. Následne bol poupravený jej program a určený náhradný dátum koncertu v Indiane na  26. januára.

One thought on “Lady GaGa skolabovala a musela zrušiť koncert !”

Comments are closed.