Lady GaGa ide príkladom – HIV test je cool

Lady Gaga, Cyndi Lauper a Sharon Osbourne prepožičiavajú svoje tváre kozmetickej fime MAC, ktorá sa snaží informovať verejnosť o ochorení AIDS a infikovaní vírusom HIV. Popové hviezdy sa stretli v Londýne na spoločnom interview, ktoré bolo prenášané aj prostredníctvom Facebooku.

Viem, že niektorým ľuďom to pripadá zvláštne. Ale pre mňa je dôležité byť v spojení s takýmto posolstvom a ďalej s mojimi fanúšikmi, pretože tieto spojenia sa ďalej prepájajú,” hovorí Lagy Gaga. Spolu so Cyndi Lauper vytvorili vlastné rúže a lesky na pery pod hlavičkou firmy MAC. Zárobok z ich predaja má byť poskytnutý na výskum AIDS.

Osborune pripomína, že obe hviezdy majú za sebou odlišné skupiny fanúšičiek. Práve tak sa výzva k testovaniu na HIV vírus môže dostať do čo najširšieho okruhu ľudí. “Obidve majú skvelé hlasy, sú to ikony v hudobnom priemysle a mnohí ľudia ich obdivujú. Ani jedna z nich nemá ani obavy ani žiaden ostych ísť sa dať otestovať na HIV vírus. Ani jedna z nich s tým nemá problém vystúpiť na verejnosti a povedať – testovala som sa na HIV a je to cool!”

(pridala Ema)

One thought on “Lady GaGa ide príkladom – HIV test je cool”

  1. lady gaga je FAKE FAKE FAKE !!!!!!!!! AVRIL je ovela lepsia xD…. no nie ? ** asik nna 100 % :/ a lady gaga je tiez cool girl ale no avril je proste naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj na svete okk ok ok ok pappa pusi som tepla na 25% :/ hmm… nie a cawQOOO baby love BFF is avril a nie niaka hmm… pi.. lady !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.