Lady Gaga šokuje. Tentoraz nahá a dorezaná!

Speváčka Lady Gaga dokáže aj po vyše roku masívnej svetovej popularity a predvádzanie jedného extravagantného modelu za ďalším, zaujať. A šokovať.  Naposledy sa jej to podarilo fotografiami, ktoré sprevádzajú remixový album, ktorý sa objaví na pultoch 3. mája. Dvadsaťtriročná Newyorčanka sa nechala nafotiť opäť takmer nahá.

Obnažená pokožka je na niekoľkých miestach poranená, z prikreslených rezov vyteká pramienok krvi. A intímne partie jej tela zakrývajú len povystrihované titulky a slová z novín – “sex, drogy, bez hanby, spravodlivosť”.

Podľa mnohých médií je pritom paradoxom, že žena, ktorá tak výrazne narába s prostriedkom nahoty a sexuality vo svojich vystúpeniach a hudbe, sa verejne zasadzuje za celibát a sexuálnu zdržanlivosť. Nedávno priznala, že sama je v celibáte, bez partnera a že sa jej to zdá “byť úplne v poriadku”. “Momentálne som single a rozhodla som sa tak sama. Nemám totiž čas niekoho spoznávať,” uviedla podľa serveru MTV.com Gaga. “Myslím však, že je v poriadku dodržiavať celibát, pokiaľ nemáte čas niekoho bližšie spoznať. Celibát je fajn,” doplnila hviezda, ktorá je momentálne v Japonsku na pokračujúcom svetovom turné.

(Sita, Ema )