Lady Gaga koncert blízko Slovenska! Vo Viedenskej Stadthalle!

Americká speváčka Lady Gaga sa v rámci svetového turné The Monster Ball predstaví v Rakúsku. Vo viedenskej Stadthalle odohrá koncert 11. novembra. Vstupenky na jej vystúpenie sa už čoskoro začnú predávať napríklad na webovej stránke musicticket.at.

Svetové turné The Monster Ball odštartovala 24-ročná hudobníčka s občianskym menom Stefani Joanne Angelina Germanotta 27. novembra 2009 v Montreale. Po koncertoch v USA a Kanade sa vo februári presunula do Veľkej Británie a Írska a v marci na Nový Zéland a do Austrálie. Od 14. do 18. apríla odohrala štyri koncerty v Japonsku. Speváčka, ktorú mnohí označujú za druhú Madonnu, bude od 7. do 25. mája vystupovať v kontinentálnej Európe a potom sa opäť presunie na Britské ostrovy a do Severnej Ameriky. V jeseni sa Lady Gaga okrem Viedne ukáže napríklad v nórskom Osle, fínskych Helsinkách či talianskom Miláne.

Na v poradí druhom svetovom turné speváčka promuje svoj debutový album The Fame (2008) a tiež druhú štúdiovku The Fame Monster (2009). Na týchto nahrávkach sa nachádzajú jej svetoznáme hity Just Dance, LoveGame, Poker Face, Paparazzi, Bad Romance a Telephone. V čase rakúskeho vystúpenia by ale mohla mať dokončenú už aj tretiu štúdiovku a fanúšikovia by sa tak v Stadthalle mohli dočkať aj dosiaľ nezverejnených skladieb.

(zdroj: sita, pridala Ema)

One thought on “Lady Gaga koncert blízko Slovenska! Vo Viedenskej Stadthalle!”

Comments are closed.