Tretí album bude najúžasnejší

Lady Gaga tvrdí, že jej pripravovaný tretí album bude jej “absolútne najúžasnejším dielom, aké kedy vytvorila“. Dvadsaťštyri ročná Stefani dúfa, že nové skladby prekonajú aj jej zatiaľ najúspešnejšie hity.

“Som z tohto albumu veľmi nadšená. Ten odkaz, tie melódie, ten význam, čo to bude znamenať pre mojich fanúšikov a taktiež pre môj vlastný život. Je to absolútne oslobodenie. Som na ceste vytvoriť hymnu mojej generácie pre budúce desaťročie,” uviedla rodáčka z New Yorku, ktorá však názov ani presný dátum vydania albumu zatiaľ neprezradila. Nahrávka by mala vyjsť niekedy začiatkom budúceho roka.

Lady Gaga taktiež nechce prezradiť mená producentov, s ktorými na nových skladbách spolupracuje. Jediným menom, ktoré uviedla, je RedOne, s ktorým spolupracuje už od začiatku svojej kariéry. “Neprezradím ich mená, pretože hneď ako by som to spravila, všetci s nimi začnú spolupracovať. Jediné, čo o nich môžem prezradiť, je, že sú to noví ľudia, ktorých zatiaľ nikto nepozná,” dodala speváčka, ktorá má v aktuálnom ročníku udeľovania MTV Video Music Awards na konte 13 nominácií.

Informáciu zverejnila webová stránka omgmusic.com, Ema

2 thoughts on “Tretí album bude najúžasnejší”

Comments are closed.