Lady Gaga sa zmierila s bývalým priateľom

Lady Gaga a jej bývalý producent a priateľ Robert Fusari sa udobrili, obaja tiež stiahli žaloby, ktoré na seba vzájomne podali v marci. Potvrdila to hovorkyňa 24-ročnej speváčky. Podľa jej slov sa “obaja dohodli na ukončení sporu po vzájomnej dohode a želajú si všetko dobré”. Právny zástupca Fusariho situáciu ešte nekomentoval. Zatiaľ nie je známe či došlo k finančnému vyrovnaniu.

Robert Fusari podal v marci na Lady Gaga žalobu, v ktorej žiadal 22,3 milióna eur. Tvrdil, že jeho bývalá partnerka sa s ním rozišla po úspešnom štarte svojej kariéry, ktorú jej výrazne pomohol odštartovať práve on. Hudobník a hudobný producent, ktorý sa v minulosti podpísal pod hity ako Bootylicious od zoskupenia Destiny’s Child či Wild, Wild West od Willa Smitha priznal, že dostal zhruba 447,3 tisíca eur.

Podľa neho to však nepredstavovalo plnú sumu, na ktorú mal podľa zmluvy právo. Popová diva následne podala na jej bývalého hudobného manažéra protižalobu, uviedla v nej, že ich zmluva z roku 2006 je “neplatná a právne neúčinná”.

(Ema)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.