Speváčka zapózovala pre magazín Elle

Lady GaGa ako modelka

Každý z nás si vie Lady GaGa predstaviť ako tú extravagantnú speváčku a tanečníčku a práve preto niektorých zaskočilo, že Lady GaGa vie byť aj trpezlivá a vytrvalá. O tom všetkých presvedčila pri fotení do módneho časopisu ELLE, na obálke ktorého bola úchvátna.

Niektrorí svetoví fotografi uviedli, že je lepšia ako známe svetové modelky. K foteniu pridala aj krátky rozhovor zo svojho života. Aké má životné ciele? Čo je jej snom? Aká bude jej najbližšia budúcnosť???

Po čom túži Stefani?

Speváčka v interview pre tento časopis uviedla, že túži po normálnych veciach a má hodnoty ako každý normálny človek. Áno, táto speváčka, ktorá sa netají svojou extravaganciou, šialenými klipmi a prepracovanou choreografiou, prezradila, že jedného dňa chce nájsť muža svojho života, ktorý by jej zniesol modré z neba, urobil ju šťastnou a vychovával ich spoločné deti. Speváčka tiež povedala, že sám jej otec jej povedal, aby na tom popracovala, pretože by bol už rád dedkom.

Lady GaGa uviedla, že sa však na rodičovstvo necíti a že má len 23 a preto má na rodinu čas. Teraz si chce užívať kariéru, slávu a to čo ju baví.

Svet teraz naozaj Lady GaGa potrebuje. Ale bude zaujímavé, keď vymení pódium a mikrofón za kočík a plienky.

No teraz sa musí Lady GaGa vrátiť späť do starých koľají a ukázať nám niečo nové a šokujúce! :))))

(Peet)