Najlepšie aj najhoršie oblečenou celebritou podľa NME

Najlepšie oblečenou celebritou je podľa NME Lady GaGa. Dvadsaťtriročná speváčka je podľa hlasovania čitateľov britského magazínu paradoxne aj najhoršie oblečenou celebritou.

Hudobné skupiny Kasabian a Muse triumfovali v stredu večer na odovzdávaní cien magazínu New Musical Express (NME), keď prvá menovaná zvíťazila v kategórii Najlepší album za nahrávku West Ryder Pauper Lunatic Asylum (2009) a Muse nenašli premožiteľa v kategórií Najlepšia britská skupina. Kasabian navyše zvíťazili v kategórii Najlepší obal albumu a Muse získali cenu za najlepšiu webovú stránku a ich frontman Matt Bellamy je podľa NME najpríťažlivejším mužom. “Naozaj sme to nečakali,” povedal skromne 31-ročný líder, ktorého kapela porazila v boji o cenu za najlepšiu skupinu Oasis, Arctic Monkeys, Biffy Clyro a Kasabian.

Najlepším festivalom roka je podľa NME legendárne Glastonbury a najlepším koncertom bolo vystúpenie britpopovej kapely Blur v Hyde Parku. Cenu za najlepší videoklip získali Biffy Clyro za video k singlu The Captain.